Smestadmannen til tjeneste!

(Fra Hallingdølen, 23. januar 2009)

Det er vel og bra med Snåsamannen, men for oss i urbane strøk (les: Oslo) så blir dette litt for langt på landet.

Alt fra idrettsutøvere til sangstjerner får løst sine problemer etter en prat med Snåsamannen. Men nå hører jeg at han tenkt å trappe ned virksomheten, og det åpner seg muligheter for nye aktører i dette lukrative markedet. Selvfølgelig må man finne sin egen profil, og for å understreke at det ikke er snakk om noen dårlig kopi, ser jeg for meg en mann som er litt mer rettet inn mot folk som ikke ville funnet på å ha furumøbler noe annet sted enn på hytta i Hemsedal. Vi snakker om beste vestkant. Vi snakker: Smestadmannen!

Har du problemer med SUVen i bakkene opp til hytta etter siste snøfall?
Ring Smestadmannen.
Er høyrearmen litt sliten etter golfrunden i helgen?
Kom innom så tar vi en kikk over et glass Chablis.
Ble du solbrent etter å ha sovnet på stranden i Cannes?
Smestadmannen lindrer smertene så du er i form til coctailselskapet på kvelden.
Bare for å komme med noen eksempler.

Nå har jo Snåsamannen skjemt bort kundene sine i mange år ved å GI bort behandlinger. Først nå, etter boken, kaster innsatsen noe av seg.
Det er selvfølgelig uaktuelt å drive en såpass høyprofilert tjeneste som Smestadmannen uten noe vederlag. Så en liten gave, la oss si på noen få laken, er vel ikke for mye å be om.
Bokrettighetene ser jeg for meg kan bli veldig lukrative, og Ari Behn bør kunne skrive en bok som er så kort at alle gidder å lese den. Og han kan jo stå for den svenske oversettelsen samtidig. Når jeg tenker etter, så har han også en kone i bransjen, så han vet hva det handler om når det gjelder penger mellom himmel og jord.

Akkurat nå jobber jeg med lanseringen av begrepet Smestadmannen. Siden jeg ikke har tålmodighet til å bygge opp et rykte over mange år, så satser jeg på et mediekjør uten like.
Dessverre kom Ari meg i forkjøpet sist uke, men nå tror jeg tiden er inne for å innfinne seg på de viktigste stedene. Kanskje en konkurranse med Thomas og Harald om hvem som klarer å helbrede flest hodepiner etter en Champagnekveld på Aker Brygge? Blir vel nødt til å dra innom Grosvold. Og selvfølgelig svensk lansering i Skavlans nye show.

Men altså aller først her - i Hallingdølen!

Hilsen Smestadmannen

Kommentarer